Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Cindy ter Riet voor de transformatie
Cindy ter Riet na de transformatie

Cindy ter Riet

“Een nieuw jaar en nu eindelijk gaan werken aan mijzelf. Geen excuses meer om vooral niet te gaan sporten maar nu echt kilo’s kwijt raken (die er in de afgelopen jaren aan zijn blijven hangen) en weer fit worden.

Met dit doel voor ogen heb ik in december 2016 contact opgenomen met Niek. Ik had om mij heen gezien wat voor resultaten mensen samen met Niek behaalden en dat wilde ik ook.

En niet een mooi resultaat voor een half jaar maar blijvend. Niek en ik hebben samen gekozen voor het 16 weken programma. Voor mij de juiste periode om in het nieuwe sport en voedingsritme te komen, zodat de kans op terugvallen minimaal zou zijn.

Wauw… wat was het aan het begin pittig! En dan bedoel ik het sporten. De eerste training was een keiharde confrontatie met mijzelf! Geen conditie en geen kracht. Totaal uitgeput, en met een hoofd zo rood als een tomaat ging ik naar huis….

Het eten daarentegen was een complete verrassing!! Ik mocht veel meer eten dan ik gewend was en zal nooit meer vergeten dat Niek me er op wees dat ik mijn lichaam moet zien als een kachel, er moet hout op om te blijven branden. De juiste hoeveelheid gezonde voeding zorgt voor de perfecte verbranding.

En die combinatie van de perfecte workout samen met Jeroen mijn vaste trainer en een goed voedingsplan maakte dat het trainen steeds beter ging (en blijft gaan) en de resultaten al snel zichtbaar werden.

Ik ben en blijf een Bourgondiƫr. Hou van mijn wijntje en feestjes (ook tijdens de 16 weken), maar heb nu geleerd hoe ik in balans kan blijven. Door het mooie totaal programma van Niek en de voor mij perfecte trainer hebben wij samen dit resultaat behaald en ga ik eindelijk weer met plezier sporten. Ik voel me fit en kan weer blij in de spiegel kijken!

Niek en Jeroen (en andere collega’s) super bedankt! Jullie maken mensen blij!

Met vriendelijke groet,

Cindy ter Riet”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    Personal Trainer & Marketing