Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Stefan Beldman voor de transformatie
Stefan Beldman na de transformatie

Stefan Beldman

“Voordat ik met de training begon, heb ik nooit intensief aan sport gedaan. Ik hing liever op de bank met een lekker drankje en ik genoot van mijn vrije tijd op een relaxte manier. Zo was ik.

Eten is iets wat noodzakelijk is, maar van jongs af aan hield ik van lekker en veel eten. Ik was altijd al stevig gebouwd. Erfelijk bepaald, zo dacht ik. Op een wat latere leeftijd at ik minder, maar zonder regelmaat. De kilo´s bleven er maar bij aan komen.

Omdat ik mezelf niet meer prettig voelde bij mijn postuur en gewicht heb ik al vaker een dieet gevolgd. Ik viel af, maar ik kwam ook steeds weer aan. Het bekende jojo-effect.

Het laatste anderhalf jaar ging ik met mijn vrouw mee naar de sportschool. Ik deed daar mee aan o.a. de bootcamp. Ik kwam wel wat in spiermassa aan, maar daar bleef het bij.

Uiteindelijk heb ik toch maar de beslissing genomen om me op te geven voor personal training bij Niek Wessels. Ik kreeg 2 keer in de week personal training, en daarnaast trainde ik nog 1 uur voor mezelf.

De trainers wisten mij altijd te motiveren om door te gaan tot het laatste. Training na training.

In totaal ben ik ruim 16 kilo afgevallen, iets waar ik zelf tevreden mee ben. Ik zit beter in mijn vel en ik voel me actiever nu ik van dat extra gewicht af ben.

Bedankt…

groetjes Stefan”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    Personal Trainer & Marketing