Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Video

Instagram #niekwessels

Positieve reacties van personendie u voor gingen!

Eind september zijn we samen begonnen aan de strijd tegen de kilo’s. Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf zo zou zien in de spiegel. Ik heb altijd met plezier met Niek getraind.
Ik wil Niek bedanken voor zijn hulp en ondersteuning tijdens mijn traject. Het is heel mooi om te zien hoeveel passie Niek heeft voor zijn werk. Voor mij een ware inspiratie!
Mijn leven is dankzij Niek helemaal veranderd, en ik hoop dat je nog veel meer levens mag veranderen, en mensen gaat inspireren. Keep up the good work,je bent een topper!

Burcu Kok

“Dankzij Niek heb ik mijn doel bereikt! Na 20 intensieve sportlessen was ik 10 kilo lichter. Niek gebruikte een heel andere methode van sporten dan ik gewend was. Hij combineert krachttraining met conditietraining. Zodoende groeide niet alleen mijn spiermassa, maar verbeterde ook mijn uithoudingsvermogen. Daardoor voel ik mij nu veel fitter. Door de sportmethode van Niek te combineren met een eet schema, vlogen de kilo's eraf. Ik noem het bewust een eet schema en geen dieet want je eet hele normale dingen zoals aardappels met vlees, spaghetti of een keer een koekje . Dus geen superfoods of iets dergelijks. Juist daardoor blijf ik nu ook mooi op gewicht: mijn eetgewoonte is veranderd! Niek Wessels Training is een goeie aanrader voor een fitter en gezonder lichaam!”

Eline Averink