Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Video

Instagram #niekwessels

Positieve reacties van personendie u voor gingen!

“Het afgelopen jaar heb ik 6 weken bij Niek gesport. Ik heb hem leren kennen als een motivator, inspirator en harde werker. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij er vol voor. De trainingen zijn erg afwisselend en vooral ook pittig. Je gaat door hem tot het uiterste, want je wilt wel het resultaat halen. Hoe het nu met mij gaat? Hartstikke goed. Ik eet meer dan ooit. Vooral ook een stuk afwisselender, maar drink ook zeker nog wel alcohol en eet ook wel vette hap. Maar ik weet ook dat ik hierbij wel moet sporten. Dan doe ik nog 1x bootcamp per week, en daarnaast probeer ik 2x naar de sportschool te gaan voor krachttraining.”

Dianne Bossers

Eind september zijn we samen begonnen aan de strijd tegen de kilo’s. Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf zo zou zien in de spiegel. Ik heb altijd met plezier met Niek getraind.
Ik wil Niek bedanken voor zijn hulp en ondersteuning tijdens mijn traject. Het is heel mooi om te zien hoeveel passie Niek heeft voor zijn werk. Voor mij een ware inspiratie!
Mijn leven is dankzij Niek helemaal veranderd, en ik hoop dat je nog veel meer levens mag veranderen, en mensen gaat inspireren. Keep up the good work,je bent een topper!

Burcu Kok