Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Video

Instagram #niekwessels

Positieve reacties van personendie u voor gingen!

“Toen ik 3 jaar geleden bij Niek naar binnen stapte wist ik van toeten noch blazen wat betreft training en voeding. In deze 3 jaren is daar veel in veranderd, mede dankzij Niek Wessels. Vanaf het begin was hij al meteen enthousiast om me te helpen met trainen, nieuwe oefeningen en voeding. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden als ik iets niet wist of iets nieuws had opgezocht waar ik nog vragen over had. Na de zomer dit jaar had Niek een 12 weken durend trainingsprogramma voor mij gemaakt met voedingsprogramma en al. Ik heb goede resultaten geboekt en ben ik een stuk droger (lager vetpercentage) geworden daardoor. Voornamelijk ook de heel andere manier van trainen kon ik goed merken aan mijn lichaam. Al met al heeft Niek mij goed op weg geholpen en heb ik veel aan hem te danken. Hij weet je goed te motiveren om het beste uit jezelf te halen.”

Roy Goorman

Eind september zijn we samen begonnen aan de strijd tegen de kilo’s. Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf zo zou zien in de spiegel. Ik heb altijd met plezier met Niek getraind.
Ik wil Niek bedanken voor zijn hulp en ondersteuning tijdens mijn traject. Het is heel mooi om te zien hoeveel passie Niek heeft voor zijn werk. Voor mij een ware inspiratie!
Mijn leven is dankzij Niek helemaal veranderd, en ik hoop dat je nog veel meer levens mag veranderen, en mensen gaat inspireren. Keep up the good work,je bent een topper!

Burcu Kok