Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Video

Instagram #niekwessels

Positieve reacties van personendie u voor gingen!

“Ik had Niek in september een bericht gestuurd dat ik fitter wou worden en meer spiergroei. Een week later zat ik met Niek om de tafel om mijn doelen te bespreken en wat ik leuk vond aan sport. Een week later deed ik een fit test en kreeg ik een trainingsschema. Na een week sporten merkte ik al een verschil met toen ik begon. Ik kreeg een lichaamsanalyse en Niek zag dat ik meer moest gaan eten, meer eiwitten en koolhydraten. Na 3 a 4 weken volgen van het voedingsschema en 4 avonden sporten, merkte ik dat ik mij fitter voelde, mijn lichaam was beter in balans en mijn conditie aanzienlijk verbeterd. Ik heb nu na een dag werken ook nog zin om even lekker te sporten, met name bootcamp, dit is echt een aanrader als je lekker bezig wilt zijn. Bij Niek kan ik terecht met al mijn vragen, een super begeleiding.”

Matthias Baauw

Eind september zijn we samen begonnen aan de strijd tegen de kilo’s. Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf zo zou zien in de spiegel. Ik heb altijd met plezier met Niek getraind.
Ik wil Niek bedanken voor zijn hulp en ondersteuning tijdens mijn traject. Het is heel mooi om te zien hoeveel passie Niek heeft voor zijn werk. Voor mij een ware inspiratie!
Mijn leven is dankzij Niek helemaal veranderd, en ik hoop dat je nog veel meer levens mag veranderen, en mensen gaat inspireren. Keep up the good work,je bent een topper!

Burcu Kok