Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Anita Nooteboom voor de transformatie
Anita Nooteboom na de transformatie

Anita Nooteboom

“Ik zal bij het begin beginnen.

Als ik savonds na een drukke werkdag uitgeteld op de bank plof heb ik ontzettend pijnlijke knieen en opgezwollen enkels. Hoe dat kan?

Nou om eerlijk te zijn ben ik veelste zwaar mijn lengte en dat begon zijn tol te eisen.

Ik zag op Facebook iedere keer van die onvoorstelbaare resultaten langskomen van Niek Wessels en ergens zei in een stemmetje tegen mij: Dat is ook wel wat voor mij!

Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Op een maandag middag na werktijd kon ik langskomen. Voor dat intake gesprek eerst een goed gesprek met mijzelf gehad, en tot de conclusie gekomen dat er mintens 20 kilo af moest!

Niek bleek een aardige, spontane jongen en gaanderweg het gesprek werd al snel duidelijk dat ook ik dit wel kon. Alleen direct beginnen zat er niet in, want er was een wachtlijst. Nou zet mij dan daar maar op! huisgekomen dacht ik wachtlijst?? Niks wachtlijst.. de knop gaat om en ik begin NU! Zo gezegd, zo gedaan.
Minder vet eten en als me een snaai moment werd aangeboden zei ik netjes nee.

Eind april kwam de mail binnen dat ik begin mei kon beginnen met de eerste training. Prima dacht ik, ik had er naar uitgekeken en inmiddels was ik zelf 3.2 kilo afgevallen.

Maandag 2 mei was het dan zover, in het diepste geheim mijn eerste training samen met mijn personal trainer Niek Wessels.
Ik had niemand in mijn omgeving vertelt wat ik ging doen onder het motto: eens kijken of het nog opvalt waar ik zo hard voor moet knokken..

De eerste training was een fittest en de uitslag was positiever dan ik verwacht had.

Ook een eetschema gekregen die op mijn lichaam was afgestemd en ik heb nog nooit zoveel gegeten als de laatste maanden (kon het zelfs soms helemaal niet op krijgen)

De tweede training was pittig en ik kan je vertellen dat waren de rest van de trainingen ook, dus je raadt het al na iedere trainining uitgeteld naar huis. De spierpijn van de ene training was nog niet verdwenen en de volgende was alweer gepland.
En ik moet toegeven dat 3x in de week sporten heftig is naar de boederij, mijn gezinsleven en mijn werk, maar het geheim om je doel te bereiken bestaat slechts uit 1 woord: DOORZETTEN!!!

En doorzetten heb ik gedaan. Al met al wel een marathon gelopen, kilometers geroeid, duizenden tic tacks uitgevoerd, de mountainclimbers en de burpeys, heel veel zware gewichten gesjouwd, en aan de touwen gehangen.. man man wat zweten!!
De jumpingjacks waren mooie oefeningen die je ook thuis kan oefenen dus op een rustig moment in de melkstal stond ik te hupsen tussen de koeien.. Sommigen keken me aan met een blik in hun ogen van: Die-is-het-in-haar-bolletje-geslagen, maar al snel keken “onze meisjes” er niet vreemd meer van op en week na week boekte ik meer resultaat.

Kilo na kilo verdween als sneeuw voor de zon en na een week of zeven kreeg ik zelfs mijn eerste complimentjes te horen: “meid wat zie je er goed uit!” en dat werkt erg motiverend moet ik zeggen.
Met vallen en opstaan, knetterhard knokken en weer doorgaan is het gelukt!

Ik ben 23 kilo afgevallen!
Ik ben 3 kledingmaten gezakt, heb inmiddels energie voor 2 en zeker niet onbelangrijk ik heb geen lichamelijke klachten meer.
Its never to late for a new beginning in your life!

Thanks niekyboy, voor als je support, het in mij blijven geloven en er iedere traning mij er weer door heen te slepen.
Zonder jou had ik dit niet gered!

Xxx

Anita Nooteboom”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    O.M & ontwikkeling