Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Bastiaan voor de transformatie
Bastiaan na de transformatie

Bastiaan Jansen

“Al meerdere jaren ben ik bezig met mijn gewicht, want het zat me letterlijk en figuurlijk in de weg. Diverse diĆ«ten had ik al gedaan maar niets hielp echt. Na het lezen van een post op Facebook waar een bekende zeer goede ervaringen had met Niek, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb Niek via Facebook benaderd en kreeg eigenlijk direct antwoord. Na een eerste intake in november, was dit het moment om mijn leven drastisch om te gooien.

Na enkele trainingen begonnen de eerste resultaten langzaam aan zichtbaar te worden en mijn conditie werd steeds beter. Dit moedigde mij aan om nog meer te doen en ik begon sporten zelfs leuk te vinden. Niek ondersteunde mij met adviezen qua eten en motiveerde me elke training weer om het beste uit mezelf te halen. Elke keer weer keihard trainen, maar ook zeker heel erg veel gelachen.

Nu heb ik mijn doel bij Niek gehaald en heb er nu 29,5 kilo af. Ik ben er nog niet want er moet nog meer af, maar de trainingen en coaching van Niek zijn voor mij het beste begin voor de rest van mijn leven!

Niek bedankt!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web