Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Brenda de Vos voor de transformatie
Brenda de Vos na de transformatie

Brenda de Vos

“Het laatste jaar zat ik steeds niet lekker in mijn vel. Niet fit, snel moe en vaak hoofdpijn. En ik was erg onzeker. Ook merkte ik dat ik gewicht aankwam in een niet heel lange periode. Vorig jaar zomer was voor mij het moment dat ik zoiets had van: en nu is het klaar, nu ga je er wat aan doen. Geïnspireerd door alle supergave transformaties op Facebook, stuurde ik vol goede moed een mail of ik ook personal training mocht gaan volgen.

Een intake volgde en op 10 januari had ik mijn eerste training.

Zwaar, heeeel erg zwaar waren de PT’s, het was tot het uiterste gaan. Alles uit jezelf halen, zoveel je kan. Op dat moment heftig en uitputtend, maar zó lekker als ik thuiskwam met een heerlijk fit (en moe) gevoel. Langzaam merkte ik dat ik een stuk fitter werd en ik begon gewicht te verliezen. De ene week ging het beter dan de andere, en op het moment dat het minder ging zorgde Niek ervoor dat ik toch door bleef gaan.

Ik ben superblij dat ik met dit traject mee heb gedaan, ook al waren er genoeg moeilijke momenten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel beter in mijn vel zit, minder onzeker ben en ik zeker gemotiveerd ben om nog heel hard door te trainen tot ik mijn doel bereikt heb!

Niek (en niet te vergeten Arjen en Jeroen waarbij ik ook een paar trainingen heb gehad), heel erg bedankt voor je hulp, zonder jou was me dit niet gelukt! Ik ga de leuke trainingen zeker missen, maar door de PT’s weet ik in ieder geval op welke manier ik zelf door kan gaan trainen! Nogmaals, heel erg bedankt!”

Mijn trainer(s)

  • Arjen Wessels

    PT & planning