Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Cor den Hertog voor de transformatie
Cor den Hertog na de transformatie

Cor den Hertog

“Ik had al veel van Niek gehoord dat hij goede resultaten boekte, zelf ben ik ook vaak aan het lijnen geweest met diverse diëten en soms ook wel met goede resultaten.

Op de Habito beurs vorig jaar september kwam ik Niek daar tegen, ben eerst hard doorgelopen en onderweg zij mijn vrouw “is dat niet wat voor jou”. Halverwege de beurs, ben ik omgedraaid en op Niek afgestapt, we hadden een leuk gesprek, en heb mijn visitekaartje aan hem gegeven, met de mededeling “bel mij maar”, alleen twee maand later had Niek nog niet gebeld en heb ik zelf de telefoon gepakt. Niek nam de telefoon op en hoorde mijn naam, dit is wel heel apart vertelde hij, hij zat namelijk op kantoor met mijn visitekaartje in zijn hand. Hij vertelde toen ook waarom hij nog niet gebeld had, ik moest namelijk zelf bellen en niet hij, ik was er nu klaar voor om te gaan beginnen.

Eind januari ben ik begonnen, het doel was om 13,5 kg kwijt te raken. Het begin was soms zwaar, maar altijd met veel plezier en voldoening getraind. Soms kwam je binnen en dan zei hij, vanavond zal ik je eens lekker afbeulen. Vaak klopte dit dan ook wel, soms dagen spierpijn gehad.

Toen ik mijn eerste voedingsschema kreeg, heb ik hem gevraagd of hij het wel goed had samengevoegd, ik ging namelijk veel meer eten dan dat ik deed. Het antwoord was heel simpel, houd je hier maar aan en kom lekker sporten, dan zal je zien dat we resultaat gaan boeken.

En inderdaad heeft dit resultaat opgeleverd, ik ben ruim 12 kg kwijtgeraakt. Ben eigenlijk misschien wel een ander persoon geworden, veel meer conditie gekregen, mentaal frisser geworden.

We hebben samen veel gelachen en Niek liet mij soms tot het uiterste gaan, maar dit heeft een mooi resultaat opgeleverd. We gaan nog even verder.

Niek bedankt.”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    O.M & ontwikkeling