Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Dorien Rougoor voor de transformatie
Dorien Rougoor na de transformatie

Dorien Rougoor

“Van jongs af aan was ik al fors en vanaf het voortgezet onderwijs werd het echt overgewicht. Tel daar drie zwangerschappen bij op (bij de laatste was ik in verwachting was van een tweeling) en het plaatje was compleet. Na elke zwangerschap bleef er rond de tien kilo “hangen” dat was vervelend maar nog erger was dat mijn bloeddruk niet meer naar beneden ging.
Mijn hele leven zou ik aan de medicijnen moeten. Ook mijn uithoudingsvermogen, het fit zijn, en kleine pijntjes kwamen steeds vaker om de hoek kijken.

Ik zag net zoals zoveel mensen de meest geweldige foto’s voorbij komen op Facebook bij Niek, ik dacht dat wil ik ook.
En direct erachter aan als dat niet lukt is het ook direct het laatste wat ik ooit ga doen.
Na de intake kwam het wachten……en na 3 maand was het zover, ik weet nog dat Niek zei na les 1 “zo dat voelde lekker hé” dat ik hem echt heb aan staan kijken of hij niet helemaal goed bij zijn hoofd was.

De tweede les scheurde ik direct een spier in mijn kuit, pure domme pech maar dat was echt zo’n domper, ik heb dus acht weken mijn benen niet kunnen trainen en was bang dat het resultaat daarom zou achterblijven maar niets bleek minder waar.

De lessen waren zwaar, en het werd steeds zwaarder, zelfs zo erg dat ik af en toe de neiging had om hem een mep te verkopen haha.

Maar die weegschaal liegt niet, elke week zag ik vooruitgang en dat is zo stimulerend.

Niek weet het beste uit je te halen en door zijn motiverende woorden en peptalk heb ik het gewoon gered.

Ook het voedingsschema is geweldig, gewoon eigenlijk alles eten, pasta, aardappels, groente, fruit en vlees, dat is ook nodig denk ik om resultaat te behouden.

Ik had totaal niet het idee dat ik aan het lijnen was.
Door het schema ben ik heel bewust geworden in hoe ik eet en wat ik eet….heb ik die dag een verjaardag dan hou ik daar rekening mee, zodat ik niet altijd nee hoef te zeggen en toch af en toe wat kan pakken van die schaal met hapjes, maar dan wel een goede keus.
En ja ik geniet nog steeds van lekker eten, misschien nog wel meer als voorheen.

Ik heb het gewoon gehaald, 20 kilo in 15 weken, niets is dus onmogelijk, ik ben er nog niet en ik heb voor mezelf alweer een volgend doel gesteld. Vanaf volgende week zonder Niek verder maar ook daar geloof ik in.
Niek super bedankt voor je inzet en toewijding elke les maar weer. Zonder jou was dit zekers nooit gelukt.
Mocht je nog twijfels hebben gooi ze overboord en geef jezelf een echt goed voornemen voor 2017″

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web