Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Gea Nieuwenhuis voor de transformatie
Gea Nieuwenhuis na de transformatie

Gea Nieuwenhuis

“Op 1 januari 2016 zag ik mijn nicht Frederike. Nadat ik al verschillende foto’s op Facebook had gezien, zag ik haar nu bij mijn ouders. Ik zag hoeveel zij was afgevallen en hoe goed zij zich voelde en dacht: wauw, dat wil ik ook! Tegelijkertijd dacht ik ook: dat kan ik nooit! Het bleef door m’n hoofd spoken dus midden in de nacht toch Niek maar een berichtje gestuurd.

Tijdens de intake en de eerste trainingen zei ik elke keer: ik kan dit echt niet! Terwijl Niek zoveel vertrouwen in mij had, had ik dit zelf totaal niet. Tot dat ik na enkele weken merkte dat ik elke week afviel en me zowel fysiek als mentaal steeds sterker en fitter ging voelen! Ik kon het toch!!

De trainingen vond ik elke week leuk, al waren ze soms best zwaar, ik hield er plezier in. Niek sleepte me er door heen en bleef vertellen dat hij trots op me was en dat ik het echt kon. En ik bleef resultaten zien.

Nu aan het eind van mijn traject, vind ik het jammer dat het afgelopen is en zal ik Niek en zijn trainingen enorm gaan missen. Maar ik heb er vertrouwen in dat hij mij zoveel heeft geleerd dat ik het nu zelf kan!

Zonder de steun van mijn lieve familie en vrienden had ik het nooit gered! Bedankt allemaal!
Maar bovenal wil ik Niek bedanken!! Wat ben je een topper en wat ben ik blij met jou. Jij hebt mijn leven verandert en ik voel me sterker en fitter dan ooit!!!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    O.M & ontwikkeling