Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Henk Kappert voor de transformatie
Henk Kappert na de transformatie

Henk Kappert

“Het was al weer 6 jaar geleden dat ik voor het eerst de sportschool binnenstapte. Dat mocht ook echt wel want er konden wel wat kilootjes vanaf. Sinds die tijd ben ik een fanatieke sporter en daarnaast heb ik Sonja en Herbalife geprobeerd, maar de successen waren van korte duur.

Begin dit jaar las ik een bericht op Facebook van mijn nichtje. Ze vertelde trotst dat Niek haar had geholpen bij het afvallen. Het was mijn familie die mij uiteindelijk overtuigd heeft om Niek om hulp te vragen. En toen moest het gebeuren! 2 keer in de week begeleidt trainen, 1 keer zelf en het volgen van een voedingsschema moesten mij gaan helpen met afvallen. Al na 1 week had ik resultaat!

De trainingen waar zwaar en uitdagend, maar toch lukte het mij elke keer weer om het trainingsschema te snel af te werken. Hierdoor moest Arjen weer lekker een paar extra oefeningen verzinnen. Wat eten betreft mocht ik mij elke dag propvol eten. Het eten was erg lekker en gevarieerd en ik heb het zelfs tijdens de vakantie nog vol weten te houden.

En het resultaat mag er wezen! Ik ben maar liefst 16 kilo kwijt in 15 weken die ontzettend snel voorbij zijn gegaan.
Ik wil Niek en vooral Arjen bedanken voor al hun inspanningen. Zonder jullie was het nooit gelukt! En voorlopig blijf ik nog wel even doorgaan. (Want ik ben stiekem al weer een kilo kwijt!)”

Bent u het ook zat om naar de fitness te gaan zonder echt resultaat te zien of te voelen? Bent u klaar met het eentonige rondje dat u al weken of jaren achter elkaar uitvoert, terwijl u zero resultaat boekt en helemaal geen plezier meer aan sporten beleefd?

Grijp dan nu uw kans. U kunt u nog opgeven voor de volgende periode die in januari 2017 van start zal gaan. Wilt u het nieuwe jaar starten zoals u nog nooit gestart bent? En daadwerkelijk alles eraan doen om gewenst R-E-S-U-L-T-A-A-T te boeken? geef u dan nu op voor een gratis intakegesprek zodat u het nieuwe jaar kan starten om uw persoonlijk doel realiteit te maken.”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web
  • Arjen Wessels

    PT & planning