Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Jan van de Maat voor de transformatie
Jan van de Maat na de transformatie

Jan van de Maat

“Nadat ik eens op een feestje met iemand in gesprek was gekomen over hoe zij veranderd was na een training bij Niek, dacht ik dat zal wel niet wat voor mij zijn.

Ik ben al helemaal niet sportief en dat ben ik ook nooit geweest. Maar omdat ik vaak weg ben en weinig tijd heb wil je nog wel eens voor de snelle hap gaan. ‘Oh, is het alweer 6 uur? Wat gaan we eten dan?’, ‘Haal maar even Chinees, of even langs de Mac, patatje halen?’ En doordat ik op mijn werk ook geregeld een zoet stuk bruidstaart aangeboden krijg was het logisch dat ik best wel gegroeid was in de afgelopen jaren.

Na enkele transformatiefoto’s bij Niek gezien te hebben, zaten we samen aan tafel voor een kennismakingsgesprek. Nog niet eens het overgewicht, maar vooral het niet fit zijn stond me niet aan. Volgens Niek zou dat na zijn 15 weken traject zeker anders zijn. En dat kan ik inmiddels ook zeker bevestigen.

Je loopt de trap weer op zonder uitgeput te raken, de boswandeling met de honden kan je veel beter volhouden en je loopt ook veel verder weg. Ook heb ik een nieuwe mountainbike en een toerfiets gekocht. De auto laat ik nu bewust vaker staan, want nieuwe postzegels halen in het centrum kan je ook prima op de fiets!

Ook in de kleding kan je het goed merken. Opeens zijn alle broeken te groot en moet je gaatjes bij maken in al je broekriemen. Kortom, ik heb weer heel veel energie gekregen en alles zit weer beter qua kleding. Het is ook nog eens erg leuk te horen dat allerlei mensen het opvalt dat je afgevallen bent! Ik kan een personal training traject bij Niek echt van harte aanbevelen. De training is zeker zwaar maar ook absoluut de moeite waard!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web
  • Arjen Wessels

    PT & planning