Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Jeroen Wessels voor de transformatie
Jeroen Wessels na de transformatie

Jeroen Wessels

“Mijn hele leven ben ik al te zwaar. Ongeveer een jaar geleden ben ik op het punt beland waarop ik er zelf last van begon te krijgen, zowel mentaal als fysiek. Ik ben toen begonnen met Sonja Bakker. Hiermee ben ik 10 kilo afgevallen. Toch was dit niet genoeg en heb ik na de Facebook foto’s van de transformaties te hebben gezien me aangemeld voor een intakegesprek met Niek.

Dit gesprek heeft me overtuigd dat dit de manier was om nog dichter bij mijn streef gewicht te komen. De eerste training met Arjen was loodzwaar en ik had echt het idee “waar ben ik aan begonnen”. Maar na een paar weken zware training bleek het toch de goede kant op te gaan en ik kon lichamelijk veel meer aan dan dat ik dacht.

Arjen heeft me elke keer weer over de streep weten te trekken en me geholpen mijn grenzen te verleggen. Elke week weer gewicht verliezen geeft je ongelofelijk veel motivatie en geeft je zeker de kracht om elke week weer door te gaan.

Mijn eind doel heb ik nog niet bereikt maar ik heb zeker de goede weg gevonden om dat wel te doen.

Bedankt Arjen en ook Niek voor al de geweldige trainingen en de voedingsadviezen en we zien elkaar zeker terug in de sportschool.”

Mijn trainer(s)

  • Arjen Wessels

    PT & planning