Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Johanneke Kreijkes voor de transformatie
Johanneke Kreijkes na de transformatie

Johanneke Kreijkes

“Mijn traject met Niek is gelukkig en helaas afgelopen. Gelukkig omdat ik eindelijk een flink aantal kilo’s kwijt ben geraakt en helaas omdat ik het een erg leuk en leerzaam traject vond.
In het begin vond ik de trainingen zwaar soms was ik misselijk, maar na een tijdje begon ik echt vooruitgang te merken, ik werd fitter, sneller en sterker en ik viel eindelijk af. De trainingen zijn altijd weer anders, afwisselend en je gaat elke keer een stapje verder. Als ik dit zelf moest doen dan had ik het vast iets rustiger aangedaan en tussendoor iets meer gekletst, maar met Niek die altijd gemotiveerd is en je goed blijft coachen ga je toch net dat stapje verder. Bijna al mijn lessen heb ik samen getraind met andere dames, dit is naast gezelliger ook fijner voor mij want dan loop ik net iets harder om de andere dames bij te houden of in te halen. Zelfs na mijn laatste les heb ik spierpijn gehad dit zegt genoeg over de fanatiekheid van de lessen.
Veel mensen zeggen dat je daar tijd voor hebt om zoveel te sporten, maar het is een kwestie van tijd maken. Ik voel me er in elk geval veel beter bij nu ik zoveel sport. Ik wil dit zeker zo door blijven zetten. Niek bedankt voor alles!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web