Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Luka Gasperz voor de transformatie
Luka Gasperz na de transformatie

Luka Gasperz

“Ik zag heel veel van Niek Wessels Personal Training voorbij komen. Op social media en iedereen praatte erover. Ik sportte al een tijdje bij USA sport waardoor ik er altijd heel veel van zag. Hoe hij te werk ging en hoe goed de resultaten altijd waren die je zag! ‘Dat wil ik ook’, dacht ik.

Ik was zelf iemand die veel van eten houdt en minder van sporten. Op een opgeven moment gaf ik zelf ook toe dat ik te zwaar was en toen ging de knop om. Ik ben eerst uit mezelf rond de 10 kilo afgevallen maar was nog niet helemaal tevreden.

Ik besloot toen om zelf te gaan fitnessen maar merkte dat het mijzelf niet lukte. Ik had echt een ‘stok achter de deur’ nodig,
Ik wilde ook gezonder eten. Want gezond eten kan ook lekker zijn, maar dat moest ik nog een beetje uitvinden.
Na heel lang nadenken besloot ik deze stap te zetten.

Nu 15 weken later en vele kilootjes lichter, ben ik super blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik wist nooit dat ik dit had kunnen neerzetten. Ik ben veel fitter en sportiever geworden, een stuk slanker en zelfverzekerder. Zonder de hulp van Niek en zijn trainers was me dit nooit gelukt! Ik had altijd zin in de trainingen en zie sporten nu ook meer als een plezier! 

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web