Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Maikel Voortman voor de transformatie
Maikel Voortman na de transformatie

Maikel Voortman

“Hallo iedereen, Wij zijn Maikel (23) en Iris (21) en wat was het lastig voor ons om de eerste stappen te zetten. Want als wij in de spiegel keken waren we niet bepaald tevreden met hoe we er uit zagen.

Toen Iris bij USA ging sporten zag ze Niek en de andere personal trainers vaak trainingen geven. Dit leek super gaaf!! En daarnaast waren alle andere dieetjes (denk aan Sonja Bakker etc.) allemaal al honderd keer geprobeerd en werkte dit vaak maar kort. Na lang twijfelen toch maar aangemeld voor de PT. Niet wetend wat ons te wachten stond, kregen wij Jan Willem als trainer.

Twee keer per week trainen met hem was geweldig, maar ook loodzwaar! Elke training kregen we weer een grote dosis enthousiasme en gestuiter op ons af. Dit motiveerde ons enorm en daarom gingen we elke training volle bak aan het werk. Naast al dat fanatieke gesport werd er ook veel gelachen en dat vonden wij geweldig!

Jan Willem, wat heb jij het super gedaan! Door jou kregen we zin in sporten en jij hebt ons gemotiveerd om dit ook na de trainingen aan te houden. Petje af speciaal voor jou! Ook Niek willen wij heel erg bedanken. Door de voedingsschema’s die wij van jou kregen, is ons eetpatroon 180 graden omgedraaid. Want afvallen wil niet alleen door goed te gaan sporten, ook de voeding is erg belangrijk! Onze ‘lifestyle’ is door jullie twee├źn helemaal veranderd, met daarbij een resultaat waar we knetter trots op zijn.

10 weken geleden hadden wij hier alleen van kunnen dromen! We gaan nu zelf nog verder, maar door jullie gaat dit zeker lukken. Bedankt Jan Willem en Niek voor wat jullie voor ons hebben gedaan en de leuke, sportieve rol die jullie hebben gespeeld in ons avontuur!

Liefs, Maikel en Iris”