Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Margot Geerdink voor de transformatie
Margot Geerdink na de transformatie

Margot Geerdink

“Voor ik begon met de trainingen bij Niek, had ik al een aantal dingen geprobeerd om af te vallen en fitter te worden. Ik boekte hier weinig resultaat mee en zag toen via een Facebook pagina van iemand in mijn vriendenlijst dat zij bij Niek aan het trainen was.

Toen ik op zijn Facebook pagina keek zag ik alleen maar goede resultaten voorbij komen. Ik heb een afspraak gemaakt bij Niek en ben met de trainingen gestart.

Tijdens het intakegesprek vertelde ik dat ik last heb van OBS (Onverklaarbaar Beweging Stoornis). Ik weet dat ik de grenzen, die mijn lichaam aangeeft, in de gaten moet houden. Ik wist niet precies waar de grens lag en hoe mijn lichaam dan reageerde. De grootste vraag was dan ook: welke klachten moet ik serieus nemen en bij welke klachten kan ik door gaan?

Tijdens de 1e paar trainingen zag ik het al vrij snel. Mijn armen en benen begonnen flink te trillen. Dé grens was dus bereikt. Om dit te voorkomen werd mij vaak gevraagd hoe mijn lichaam reageert op bepaalde oefeningen en waar nodig werd het iets aangepast (vaker rouleren van oefeningen) Doordat ik nu alle oefeningen lichamelijk aankan weet ik dat ik fitter ben geworden.

Niek heel erg bedankt voor de inzet ! Ik had nooit gedacht dat ik dit doel zo goed zou bereiken!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web