Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Marije Bril voor de transformatie
Marije Bril na de transformatie

Marije Bril

“Na lang wikken en wegen en de vele transformaties op de Facebook pagina te hebben bekeken, toch zelf de ‘stoute’ schoenen maar eens aangetrokken en Niek een mailtje gestuurd voor meer informatie over de Personal Training.
Voor ik het weet zat ik bij Niek in het kantoor en had ik “Ja” gezegd…

Maandag 9 januari was de eerste keer… en dacht gelijk; dit was ook de laatste keer.. Mijn conditie was echt niet goed… ik leek wel een walrus, een knalrode kop en al kilo’s zweet lichter haha.
Maar na de weken vorderde voelde ik mij steeds fitter en fitter worden en werden de trainingen steeds leuker en leuker! Elke keer kwam er weer wat nieuws bij!

In het begin zag de anderen bezig met hun trainer en dacht: dat gaat mij never nooit lukken, al die oefeningen (waar ik al die namen van vergeet, haha!). Maar nu, bijna 15 weken later voer ik ze zelf ook uit! Met veel doorzettingsvermogen en Jeroen die mij door de trainingen hielp!!!

Ik werk onregelmatig en dacht dat het daardoor ook erg lastig was om aan het voedingsschema te houden. Maar niets in minder waar! Je eet ‘gewone’ kost wat een ieder ander huishouden ook eet! Dat werkte ideaal voor mij, ook omdat mijn ouders gewoon met mij mee konden eten!!

Jeroen en Niek al heel erg bedankt! Op naar de komende 15 weken, die we weer fitter, frisser en veel plezier tegemoet gaan!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    O.M & ontwikkeling