Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Mark Beunk voor de transformatie
Mark Beunk na de transformatie

Mark Beunk

“Toen ik eind vorig jaar bij Niek aanklopte in de sportschool voor wat informatie over transformaties etc., kwamen we er achter dat het echt nodig was voor mij om in een transformatie traject te stappen.

Bijna direct heb ik de knoop doorgehakt en afgesproken om na 1 januari te starten met een traject van 10 weken. Ik kwam er in die weken achter dat ik mijn eigen limiet niet kende. Niek heeft mij geleerd om tot het uiterste te gaan en over grenzen te stappen en een beetje meer te doen waardoor ik besefte dat mijn grens veel te laag lag. Samen met het voedingsadvies dat helemaal op mij was afgestemd, ben ik aan het eind van mijn traject op de helft van mijn ultieme doel gekomen.

In de drie weken waarin ik (midden in het traject) naar de USA moest voor mijn werk ben ik ondanks alle burgers en grote porties eten(ja, alles is groot en vet in Amerika) toch weer verder afgevallen door alle lessen die ik heb meegekregen.
Sinds mijn (halve) transformatie zit ik zonder extra moeite, met voedings- en bewegingslessen van Niek in mijn achterhoofd nog steeds op hetzelfde gewicht. Ik val bewust niet meer af om halverwege juli zeker te weten dat mijn trouwpak nog past en niet te groot of te klein is geworden.

Zonder de hulp van Niek en zijn team was mij dit niet gelukt! Bedankt!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web