Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Patricia Klink voor de transformatie
Patricia Klink na de transformatie

Patricia Klink

“Na een hele tijd niks aan sport te hebben gedaan en mijn conditie me in de weg zat… heel veel denken, wikken en wegen toch begonnen bij Niek Wessels. De eerste keer wat eigenlijk alleen een fit-test was schrok ik behoorlijk..wat slecht dat was het moment dat bij mij de knop om ging dit kon echt niet meer. Begonnen met 1x in de week personal training en 1x zelf naar de sportschool voor mij een hele opgave. Vorig jaar een auto ongeluk gehad waar whiplash klachten uit zijn ontstaan en heb al jaren fibromyalgie (volksmond spierreuma) met deze “lichamelijke beperkingen” vol goede moed aan de slag gegaan.

“Wat was het zwaar in het begin en de spierpijn…maar week na week werd ik fitter, sterker en hield ik de lessen steeds beter vol en nu…ik vind het behoorlijk jammer niet meer afgebeuld te worden…geen ‘doorgaan!’, ‘het gaat goed!’ en ‘kom op je kunt het’ meer te horen!

Met de voedingsplannen van Niek kun je eindeloos variĆ«ren je krijgt meer dan voldoende binnen. Niek je bent motiverend en oooh wat heb jij een geduld…..want er waren momenten bij dat ik dacht bij mezelf….gooi het bijltje erbij neer maar jij mij er door sleepte. Denk dat wij van elkaar veel geleerd hebben. Wat hebben we ook gelachen en ik trouwens bij veel onderdelen om mezelf. De filmpjes kijk ik geregeld om mijn eigen training samen te stellen.

Niek bedankt kanjer!”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web