Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Rene Rougoor voor de transformatie
Rene Rougoor na de transformatie

Rene Rougoor

“Begin december kwam ik via mijn vrouw Dorien in contact met Niek. Ze had een fantastisch resultaat behaald tijdens haar personal training traject en vertelde daar iedere keer vol enthousiasme over.

Tot aan mijn 30ste levensjaar was ik verslaafd aan sport, maar door een ernstige blessure kwam daar een eind aan. Na een lange herstelperiode haalde ik nooit meer het oude niveau en de motivatie ging snel achteruit. Ik besloot me volledig te gaan storten op mijn maatschappelijke carrière. Dit betekende lange dagen, onregelmatig en ongezond eten en daarnaast veel kilometers in de auto. Ook niet echt bevorderlijk voor je gewicht.

Onze kinderen zijn actieve sporters en als vader wil je graag mee een balletje trappen, mountainbiken of op het hockeyveld een balletje slaan. Dit koste mij steeds meer moeite. Ik zag het succesvolle programma van Dorien en toen werd het besluit genomen; ik moet naar Niek. Begin december ging ik tijdens het intakegesprek op de weegschaal. Daar schrok ik van.
En Niek had pas plek vanaf de 2e week in januari. Dat was wel balen.
Toch besloot ik gelijk mijn eetpatroon te veranderen. Ondanks de kerstdagen en de jaarwisseling was ik op de dag van mijn 1e training 4 kilo kwijt.

Tijdens mijn 1e training en fit-test moest ik diep gaan. Gelukkig bleek Niek erg deskundig en de begeleiding was perfect. Ik kreeg vertrouwen in Niek en besloot er iedere training maximaal voor te gaan. Als een dood vogeltje ging ik keer op keer de sportschool uit. Donderdagmorgen trainen van 6.00 tot 7.00 uur en daarna werken. Regelmatig heb ik de auto aan de kant gezet om op adem te komen.
Zaterdagochtend nauwelijks hersteld, om half 8 weer aan de bak. a een paar weken werd ik fitter en werden de kilo’s minder en de intensiteit van de trainingen hoger. Ik heb er meer plezier in gekregen. Mede door de leuke manier van trainen door Niek.

Ik voel me fitter en ga weer met plezier mountainbiken samen met de jongens. Ik blijf trainen op donderdag en zaterdagochtend om de discipline erin te houden.

Niek bedankt! Veel succes met je bedrijf en het leuke team. De vreugde die jullie uitstralen is fantastisch. Ik zal je in ieder geval aanbevelen bij een ieder die aan zijn gezondheid of fitheid wil werken.

Het was een plezier om je trainingen te volgen.

Groet,

Rene Rougoor”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web