Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Sharon Leeftink voor de transformatie
Sharon Leeftink na de transformatie

Sharon Leeftink

“Voor ik met Niek ging sporten heb ik eigenlijk wel van alles geprobeerd om af te slanken van hormonen onder de tong tot aan shakes.. maar niets hielp daar komt bij dat ik alles lekker vind en een echte emotie eter ben.. hoe meer ik aan kwam hoe onzekerder en verdrietiger ik werd..

Tot de dag dat ik Niek leerde kennen zoals veel mensen weten, ben ik begonnen met de grote afval uitdaging ik viel toen 15 kilo af en was er toen van overtuigd dat ik het zelf wel kon..niet dus, ik begon vreselijk te schommelen met mijn gewicht.. in januari heb ik mn trots aan de kant gezet en ben met Niek in gesprek gegaan en heb mijn droom gewicht verteld.. Niek zei heel kalm nou dan gaan we ervoor.. Ik geloofde er helemaal niks van,ik was er echt van overtuigd dat ik het echt niet kon..

De eerste training bij hem gierden de zenuwen door mijn hele lijf ik was gewoon bang voor wat mij te wachten stond, heel eerlijk gezegd ik heb mijn tranen soms moeten bedwingen puur van woede,waarom had ik het zover heb laten komen… soms ook wel is boos op Niek geweest omdat hij niet wou hebben dat ik opgaf jullie zijn gewaarschuwd hij kent alle smoesjes want die heb ik wel geprobeerd te gebruiken.. helaas hij trapt er niet in..

Maar even serieus: Niek jij hebt mijn leven veranderd ik ga weer zwemmen met DamiĆ«n en Britt. Samen schommelen met Britt..Kortom ik leef nu echt.. Lieve Geweldige Niek ik wil je vanuit het diepst van mijn hart bedanken je bent een TOPPER.. Nu nog 4 weken te gaan.. En echt ik ga onze trainingen missen ook al zijn ze mega zwaar..”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web