Durf jij het aan?

Samen starten we jouw
sportieve transformatie!

Zelka Wermink voor de transformatie
Zelka Wermink na de transformatie

Zelka Wermink

“Echt vreselijk om me zelf zo te zien. Zo SCHAMEN…dat ik er ooit zo uitzag.En toch ga ik het posten, want ik weet dat er mensen zijn met het zelfde probleem namelijk minderwaardigheidscomplex door overgewicht.

Ik wist niet wat ik verkeerd deed (behalve te langzaam werkende schildklier): ik sportte al 3 x in de week, lette op dat de maaltijden gezond en gevarieerd zijn. Daarom had ik besloten dat ik door Niek geholpen wou worden.

En door zijn voedingsschema (gewoon eten, wel de juiste hoeveelheden en geen ongezonde tussendoortjes) en een ander aanpak van sporten is het ons gelukt, ik heb mijn doel behaald. Moet wel zeggen dat het in het begin zwaar was, vooral mentaal, want zo programma kost tijd en energie. Ik kwam regelmatig een paar uur per dag te kort, omdat ik ook nog de “rest”goed wilde doen: mijn werk, een schoon huis, aandacht voor kinderen, die ook sporten en huiswerk krijgen en niet vergeten een goede maaltijd voor mijn gezin die ik de hele” afval periode”moest voorbereiden in de garage, want onze verbouwing (met bijbehorende ongemakken en frustraties) liep tegelijk met met strijd tegen het overgewicht.

Maar het kan..echt..dankzij zijn professionaliteit (hoe jong Niek ook is), luisterend oor, soms boze blik, aangepaste trainingen als het door blessure niet mogelijk is om pijnloos te sporten, is het ons gelukt. Ik ben tevreden. Ik kan weer gaan zwemmen met kinderen, gaan winkelen, kan me zelf gewoon aankijken in de spiegel…zo fijn!

Ik zou heel graag willen zeggen dat ik ook trots ben op mezelf..maar dat ben ik nog niet. Dat gebeurd pas als ik op het gewicht blijf, want dat is de volgende fase en ik weet zeker, die fase is nog moeilijker dan afvallen zelf. Ik ga ervoor..ik blijf keuzes maken..hopelijk de juiste..”

Mijn trainer(s)

  • Niek Wessels

    PT & spin in het web